Rólunk

Kérem, engedje meg, hogy bemutatkozzam; Varga Péter vagyok, a Truga ablak-redőny ügyvezetője. 1977-ben születtem Kapuváron, a Rák jegyében.

Már hosszú ideje foglalkozom nyílászárókkal és az árnyékolás-technikával. Ablakgyártással kapcsolatos technikusi végzettségem van. A kapuvári Hérics Roló ’96 alkalmazásában 8 évig foglalkoztam árnyékolás-technikával, ezzel párhuzamosan bedolgozóként az Aluplast termékeinek beépítésével is foglalkoztam. Ezt egy év külföldi munkavállalás követte – a Firmann Gederitsch cégnél szintén nyílászárókkal foglalkoztam.

Az évek során érlelődött meg bennem az a gondolat, hogy önálló vállalkozást indítsak, ami nyílászárókkal és árnyékolástechnikával foglalkozik, és megvalósítja az ügyfelek elképzeléseit, a helyszíni felméréstől egészen a beépítést követő javítási munkák elvégzéséig. Ez a vállalkozás lett a Truga ablak-redőny, melyet 2010. októberében indítottam mellékállásban, önálló vállalkozásként, tehát mint cég, még nem tekinthet jelentős múltra vissza, de mint a fentiekből is látható, komoly szakmai tapasztalatokra épül.

Vállalkozásunk félig-meddig családi vállalkozás; az ablakok szállításában-beépítésében Édesapám és Testvéreim is segítenek, míg bemutatótermünkben Feleségemmel találkozhat a kedves ügyfél. A család mindig is fontos volt számomra; 10 éve élek boldog házasságban, két gyermek apja vagyok. A nyílászárók mellett egyéb dolgokkal is foglalkozom; többek között zenei végzettségem is van, több környékbeli zenekarban is játszottam az elmúlt években.

Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével. Miután megismerkedett cégünkkel, kérem nézzen körül oldalunkon, ismerkedjen meg termékeinkkel, szolgáltatásainkkal. Remélem, sikerült felkeltenünk érdeklődését, és hamarosan vásárlóink körében üdvözölhetjük.

Ajtók

Professzionális minőségű német profil, vastag szárny- és tokmerevítéssel. Öt ponton záródó biztonsági vasalat rendszerrel.

Ablakok

"A" kategóriás minőségű nyílászárók, hibás működtetés gátlóval, résszellőző funkcióval, illetve UV stabilitással. Belső vastag fém merevítéssel a tokban és a szárnyban egyaránt.

Redőnyök

Alumínium redőny: PU 39 mm lamella szélesség, por lakkolt, szórt égetett festés, purhabosított anyaggal kifújt rendszer, 10 év színtartóssági garancia, német minőség, hőszigetelő hatás +8 ℃

Műanyag redőny: 39 mm-es PU műanyag lamella, kamrásított szigetelőrendszer, UV stabil műanyag, 2 év garancia

Varga Péter
Tulajdonos
Varga Sándor
Ablak, ajtó beépítés
Varga Miklós
Festő
Varga Bence
Redőny szerelés
Simon Tibor
Ablak, ajtó beépítés
Pete György
Festő
Nagy Dénes
Redőny szerelés
X